checkmarkGratis & Uforpliktende

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Ved å fylle ut ett skjema blir du kontaktet av meglere nære deg som tilbyr gratis verdivurdering av bolig.

checkmarkMeglere i Trondheim konkurrerer

Dersom du nå eller på lenger sikt er ute etter å selge boligen din sørger vi for at meglerne kjemper om ditt kundeforhold.

checkmarkSpar penger og tid

Bruk tiden på noe kjekkere enn å saumfare hver krinkelkrok på internett etter gratis verdivurdering.

Finn boligens verdi: Verdivurdering i Trondheim

Skal du selge boligen din? Eller kanskje bare refinansiere boliglånet ditt? En verdivurdering i Trondheim hjelper deg med å få satt en ny og dokumenterbar verdi av boligen din. Verdivurderingen settes av en lokal megler og innehar de opplysningene banken trenger for å kunne vurdere refinansiering av ditt lån. Verdien er også den samme som typisk vil være anbefalt listepris når du skal selge boligen din.

verdivurdering trondheim
Trondheim byr på en rekke flotte opplevelser

Helt gratis

Det er helt gratis å få verdivurdering av boligen din i Trondheim. Det er heller ikke forpliktende på noen som helst måte. Du vil bli kontaktet av lokale melgere som vurderer verdien av huset eller leiligheten din, men du trenger ikke bruke megleren videre etter verdivurderingen.

Hvordan fungerer verdivurderingen?

En verdivurdering forteller deg hva boligen er verdt. Den tar utgangspunkt i data fra tidligere solgte boliger i området. Den tar også sikte for historisk prisøkning, boligens generelle standard og megler sin erfaring med salg i området. Likevel må vi huske at faktisk pris for boligen styres av markedet og faktiske bud.

Verdivurdering er ikke det samme som takst

Mens verdivurdering gjennomføres av megler og tar for seg markedsmessig verdi av boligen, vil en takstering gjennomføres av takstmann. Ved takst vil boligens byggestandard gjennomgåes i sømmene og er mer av teknisk art enn hva en vanlig verdivurdering er. Det er ikke lenger krav om takstering av bolig som skal selges, men det kan være greit å gjennomføre for å avdekke eventuelle feil eller mangelr ved boligen før et eventuelt salg.

Slik får du gratis og uforpliktende verdivurdering i Trondheim

Bruk 30 sekunder på å fylle ut skjema på toppen av siden. Deretter vil du bli kontaktet i løpet av 24 timer av 3 lokale meglere som ønsker å gi deg gratis og uforpliktende verdivurdering. Tjenesten er følgelig både gratis og uforspliktende

Klar? Gå til skjema!!