checkmarkGratis & Uforpliktende

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Ved å fylle ut ett skjema blir du kontaktet av meglere nære deg som tilbyr gratis verdivurdering av bolig.

checkmarkMeglere i Stavanger konkurrerer

Dersom du nå eller på lenger sikt er ute etter å selge boligen din sørger vi for at meglerne kjemper om ditt kundeforhold.

checkmarkSpar penger og tid

Bruk tiden på noe kjekkere enn å saumfare hver krinkelkrok på internett etter gratis verdivurdering.

Aldri har det vært lettere å få verdivurdering i Stavanger

Ønsker du en verdivurdering i Stavanger? Boligen din har sannsynligvis økt i verdi siden du kjøpte. En verdivurdering er derfor nødvendig når du skal selge boligen din, eller eventuelt refinansiere boliglånet. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjema på toppen av siden – og du vil deretter bli kontaktet av lokale eiendomsmeglere som kostnadsfritt vil gi deg sin antatte boligverdi.

verdivurdering stavanger
Stavanger har mye flott å by på

Gratis og uforpliktende

Tjenesten er helt gratis for deg som bruker. Det å få en verdivurdering skal heller ikke trenge å være forpliktende på noen som helst måte. Derfor trenger du ikke velge å benytte meglerne som kontakter deg til noe mer enn å få satt verdi på eiendommen din.

Hva er en verdivurdering?

En verdivurdering gir deg antatt markedsverdi på boligen din. Dette gjøres etter gjennomgang av boligen med en megler. En verdivurdering brukes typisk til å sette en pris ved salg av bolig og/eller ved refinansiering av- eller etablering av nye lån. Det er viktig å vite at Norge er et åpent marked hvor tilbud og etterspørsel til slutt styrer faktisk pris.

Takstering vs verdivurdering

En verdivurdering av bolig vil gjennomføres av eiendomsmegler. Verdien estimeres basert på lokal data og megleren sin erfaring. Data som medgår er kvalitet på bolig, størrelse, område og historiske salgsdata. Verdien du får her er typisk det samme som framgår som salgspris i et prospekt. Denne verdien er også god nok til bruk hos banker for opprettelse av nye lån eller refinansiering av boliglånet ditt. Dersom du velger å benytte takstmann for å sette en verdi vil taksten baseres på byggteknisk innhold. Det betyr at en takstmann vil gå gjennom boligen i sin helhet og vurdere verdien av boligen etter byggteknisk fagkunnskap.

Slik kommer du i gang med verdivurdering i Stavanger

Alt du trenger å gjøre for å få gratis verdivurdering i Stavanger er å fylle ut skjema på toppen av siden.

Prosessen tar et halvt minutt og du vil få en profesjonell, gyldig og uforpliktende verdivurdering av huset eller leiligheten din. Du blir snarlig kontakt av lokale meglere som er villig til å utføre en verdivurdering i Stavanger helt gratis.

Klar? Gå til skjema!!