checkmarkGratis & Uforpliktende

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Ved å fylle ut ett skjema blir du kontaktet av meglere nære deg som tilbyr gratis verdivurdering av bolig.

checkmarkMeglere i Kristiansand konkurrerer

Dersom du nå eller på lenger sikt er ute etter å selge boligen din sørger vi for at meglerne kjemper om ditt kundeforhold.

checkmarkSpar penger og tid

Bruk tiden på noe kjekkere enn å saumfare hver krinkelkrok på internett etter gratis verdivurdering.

Verdivurdering i Kristiansand til flere bruksområder

Dersom du er ute etter en verdivurdering i Kristiansand kan vi hjelpe deg. Flyttebyra1 ønsker å gjøre det lettere for deg som enten skal selge boligen din, eller eventuelt ønsker å få en verdi på boligen i forbindelse med refinansiering av lån. Ved å bruke vår tjeneste vil vi gi deg gratis verdivurdering i Kristiansand gjennom samarbeidende eiendomsmeglere.

Din henvendelse vil bli sendt til 2-3 lokale meglere for å få et best mulig grunnlag når ny verdi skal settes for boligen din.

Verdivudering Kristiansand
En sommerdag på torget i Kristiansand

Helt uforpliktende og gratis verdivurdering

Det er både uforpliktende og gratis å få verdivurdering via vår tjeneste. Det betyr at du ikke trenger å velge eiendomsmeglerne som kontakter deg til noe mer enn kun en gratis verdivurdering.

Hva er en verdivurdering?

En verdivurdering gir deg antatt markedsverdi på boligen din. Dette gjøres etter gjennomgang av boligen med en megler. En verdivurdering brukes typisk til å sette en pris ved salg av bolig og/eller ved refinansiering av- eller etablering av nye lån. Det er viktig å vite at Norge er et åpent marked hvor tilbud og etterspørsel til slutt styrer faktisk pris.

Forskjell på verdivurdering og takst

Når du gjennomfører en verdivurdering er det megler som foretar en vurdering basert på boligens område, stand og størrelse. Prisen vil da estimeres basert på tilgjengelig data og megler sin komeptanse. Du vil dermed få en antatt markedsverdi. Ved en takst vil du måtte ha behov for takstmann som vil gjennomgå boligens tekniske byggestandard. Det er ikke et krav til takst ved salg av bolig i dag.

Hvordan komme i gang med gratis verdivurdering i Kristiansand

Fyll enkelt ut skjema på toppen av siden. Det tar deg 30 sekunder.

Når du bruker vår tjeneste for vil du få en profesjonell, gratis og uforpliktende verdivurdering av boligen din, enten det er en leilighet eller et hus. Du vil bli snarlig kontaktet og som oftest i løpet av 24 timer etter at vi har koblet deg med med den rette megleren for utførelse av verdivurdering i Kristiansand.

Klar? Gå til skjema!!