checkmarkLa flyttebyråene i Bergen konkurrere

Flere flyttebyrå i Bergen konkurrere om å gi deg det beste tilbudet på flyttehjelp. Tjenesten er helt gratis å bruke.

checkmark100% uforpliktende

Du velger selv om du vil takke ja et av tilbudene, eller avslå alle.

checkmarkSpar tid og krefter

Bruk tiden på noe kjekkere enn å saumfare hver krinkelkrok på internett etter det beste tilbudet.

Gratis sammenligning av priser for flyttebryå i Bergen

Flyttebyra1.no er både trygt, gratis og uforpliktende for deg som forbruker. Tjenesten fungerer som en anbudstjeneste der vi har samlet aktuelle flyttebyråer i Bergen. Ved å fylle ut skjemaet vil flyttefirma konkurrere om å få deg som kunde. På den måten vil enkelt kunne få det beste tilbudet for flyttehjelp i ditt område.

Det er deilig å spare penger ved flytting!

Enkelt, trygt og effektivt. Etter at skjemaet er fylt ut vil du få uforpliktende tilbud fra flere flyttebyråer i Bergen. Det er på den måte enkelt å finne billigste leverandør av flyttehjelp. Du slipper å tråle internett, ringe rundt og forhandle med individuelle leverandører etter rett pris. Flyttebyråene vet at de er konkurrerer om oppdraget og vil derfor alltid gi deg sin beste pris.

  • Flyttebyråene konkurrerer om deg – du oppnår beste vilkår.
  • Du kan avslå alle tilbud – eller akseptere ett.
  • Bruk 30 sekunder på fylle ut skjemaet.

Få tilbud her

Leverer dere utenfor Bergen?

Flyttebyrå Bergen

Vi leverer tjenestene våres i så og si hele hordaland. I og rundt bergen leverer vi her: Åsane, Fyllingsdalen, Fana, Landås, Årstad, Laksevåg, Olsvik / Godvik, Sotra, Fjell, Sund, Øygarden, Askøy, Os, Osøyri, Knarvik, Meland, Kvam, Norheimsund.

Vi betjener også: Oslo, Asker, Bærum, Drammen, Stavanger , Trondheim, Kristiansand, Rogaland, Hordaland, Akershus, Vestfold, Østfold, Trøndelag, Troms, Vest-agder, Aust-agder, Telemark, Hedmark, Oppland, Troms, Nordland.

Gå til skjema!!

Er kundene fornøyd med flyttebyråene?

Ja. Alle som bruker tjenesten får mulighet til å rangere flyttebyrået etter utført oppdrag. Flyttebyråene med dårlig score fjernes som tilbyder.

Hva er prisen? Hva koster et flyttebyrå Bergen?

Vi oppdaget tidlig at prisene for et flytteoppdrag varierer stort mellom de forskjellige flyttefirmaene. Prisen er i stor grad påvirket av tilbud og etterspørsel. I tillegg vil selvfølgelig faktorer som hvor mye som skal flyttes,
hvor stor jobben er, hvor lett tilkommeligheten er til boligene og hvor lang reisevei det er mellom flyttedestinasjonene.

Ute etter andre håndverkerjobber utført?

Dersom du er ute etter andre håndverkeroppgaver når du flytter, kan du enkelt sammenligne via en tjeneste som handynet.no. Her kan du f.eks. finne malere i bergen.

Om Flyttebyra1.no

Flyttebyra1.no lar flyttebyråer konkurrere om å gi deg beste avtale for flyttehjelp. Bak siden står Spinvest AS som har som mål å hjelpe forbrukeren til å kunne ta et best mulig kjøpevalg. Vi håndterer også Flyttevask.org

 

Få tilbud på flyttehjelp

Relaterte sider