checkmarkEiendomsmeglere i Fredrikstad konkurrerer

Flere eiendomsmeglere i Fredrikstad kjemper om ditt kundeforhold. Du er sikret beste vilkår ved kjøp eller salg av bolig.

checkmark100% uforpliktende

Det er helt opp til deg om du takker nei til alle tilbudene – eller ja. Det skal være gratis & uforpliktende å sammenligne eiendomsmeglere.

checkmarkSpar tid og krefter

Bruk tiden på noe kjekkere enn å saumfare hver krinkelkrok på internett etter det beste tilbudet.

SØKER DU ETTER EIENDOMSMEGLER I FREDRIKSTAD? FLYTTEBYRA1.NO KAN HJELPE.

Skal du selge eller kjøpe bolig i Fredrikstad? En hel rekke små og store meglerkontor i Fredrikstad står klar til å bistå deg. Hos oss får du tilbud fra 3 eiendomsmeglere med en gang du har søkt og vi har gjort vårt beste for å gjøre søknadsprosessen enklest mulig for deg. Å kjøpe den første boligen er et stort steg for de fleste, og det kan være vanskelig å finne ut av hvor man skal begynne og hva som betyr mest.

Eiendomsmegleren legger til rette for at kjøp og salg av eiendommer i Fredrikstad skjer på en trygg og effektiv måte. En eiendomsmegler bistår privatperson og bedrifter med kjøp, salg, leie og utleie av eiendom.

Arbeidsprosess for megler ved et boligsalg:

  • bistå selger med planlegging og gjennomføring av boligsalget
  • lage profesjonell prospekt over eiendommen/boligen
  • markedsføre i lokalaviser i Fredrikstad
  • gjennomføre budrunder
  • avholde kontraktsmøte mellom kjøper og selger
  • eiendomsmegler foretar det økonomiske oppgjøret

Fredrikstad

Fredrikstad, kommune i Østfold fylke, omkring Glommas munning og nedre løp, på vestbredden nedenfor Visterflo, på østbredden nedenfor tettbebyggelsen Årum like under Sarpsfossen. Kommunen omfatter også områdene langs Oslofjordens østbredd med øyene utenfor, samt øyene utenfor Glommas munning. Den grenser mot Råde i nordvest, Sarpsborg i nordøst og øst og Hvaler i sjøen i sør.

Kommunen fikk sine nåværende grenser i 1994 da Fredrikstad ble slått sammen med omegnskommunene Onsøy, Rolvsøy, Borge og Kråkerøy. Området som omfattes av den nye kommunen, bestod fra 1837, da det kommunale selvstyret ble innført, av kommunene Fredrikstad, Fredrikstad Landdistrikt (Glemmen), Borge og Onsøy, samt Rolvsøy sogn av Tune. Kråkerøy ble skilt ut fra Glemmen 1908, Torsnes fra Borge 1910 og Rolvsøy fra Tune 1911.

Ved kommunesammenslåingene i 1960-årene ble Glemmen lagt til Fredrikstad (1964) sammen med noen mindre, bynære områder av Borge og Torsnes. Disse to kommunene ble, med unntak av de nevnte områdene, samme år slått sammen. Senere fikk byen en mindre overføring fra Onsøy (1968). Fredrikstad, som etter sammenslåingen 1994 er fylkets folkerikeste kommune, omfatter hele den funksjonelle byen, ikke bare de sentrale strøkene av den som tidligere. Arealet er 287 km2 mot 42 km2 før sammenslåingen og bare 11 km2 før sammenslåingen i 1964. Fredrikstad utgjør sammen med Sarpsborg ett tettsted på begge sider av Glomma, fra Viker i Onsøy i sørvest til Hafslundøy øst for Sarpsborg i nordøst (se nedenfor). I tillegg har Fredrikstad 10 mindre, selvstendige tettsteder; over 1000 innbyggere hadde i 2013 Lervik, Spetalen (det meste ligger i Råde), Alshus, Skivika (en mindre del ligger i Sarpsborg) og Slevik

Hvorfor prøve tjenesten?

Boligen er din største investering og det er viktig at du føler deg trygg og ivaretatt når du skal selge boligen din. Oftest er det vanskelig og forvirrende prosess å skulle selge bolig og jakten på den beste eiendomsmegler som passer boligeierens ønsker og behov enda vanskeligere.

Vi har gjort det enklere for deg å hente inn tilbud fra 3 lokale meglere i Fredrikstad. Vi samarbeider med flere av landets dyktigste eiendomsmeglere og hjelper forbrukere daglig med å innhente 100% gratis og uforpliktende tilbud på salg av din bolig. Flyttebyra1 har hjulpet flere tusen boligeiere til å velge riktig megler fra Fredrikstad. For å innhente et tilbud på Flyttebyra1.no, følg 2 trinn under:

  1. Klikk på knappen “Kom i gang”
  2. Fyll ut skjema
 
Kom i gang