checkmarkLa eiendomsmeglere konkurrere

Flere eiendomsmeglere kjemper om ditt kundeforhold. Du er sikret beste vilkår ved kjøp eller salg av bolig.

checkmark100% uforpliktende

Det er helt opp til deg om du takker nei til alle tilbudene – eller ja. Det skal være gratis & uforpliktende å sammenligne eiendomseglere.

checkmarkSpar tid og krefter

Bruk tiden på noe kjekkere enn å saumfare hver krinkelkrok på internett etter det beste tilbudet.

Slik finner du beste eiendomsmegler

Ser du etter den beste eiendomsmegleren nære deg? Som samtidig ikke skraper for mye av fortjenesten? Det er registrert mange eiendsomsmeglere med konsesjon i Norge. Faktisk øker antallet med over 1400 nye eiendsomsmeglere hvert eneste år. Med så mange meglere om beinet er det vanskelig å finne fram til beste og billigste eiendomsmegler i ditt nærområde. Derfor har vi i flyttebyra1 valgt å utvikle en tjeneste som enkelt og raskt lar deg sammenligne eiendomsmeglere nære deg helt gratis og uforpliktende. Dette gjør vi for å sikre at du sparer både tid og penger på flytteprosessen din. En megler kommer godt med uansett om du kun søker veiledning, om du ønsker ny verdivurdering av boligen din eller om du skal kjøpe eller selge bolig.

Det har vært viktig for oss å holde tjenesten 100% uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du er dermed ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene du får. Du kan helt uten grunn velge å takke nei til alle dersom du måtte ønske det.

Finn en billig eiendomsmegler: Sammenligning har aldri vært lettere.

Du fyller enkelt ut skjema på toppen av denne siden. Prosessen tar deg 30 sekunder. Deretter blir du kontaktet av eiendsomeglere som ønsker å kjempe om ditt oppdrag. Det som er spesielt med å bruke vår tjeneste er at meglerne vet at de konkurrerer om ditt kundeforhold. Du oppnår dermed ekstra gode vilkår og priser. Så, sett i gang med å finne den rette, men også en billig eiendomsmegler nå.

Klar? Finn beste eiendomsmegler nå

Dette hjelper en eiendomsmegler med

Det å være eiendomsmegler har fra 1. Januar 2018 stilt krav til konsesjon. Det betyr at alle som arbeider som megler har utdannelse i tråd med myndighetenes krav for å kunne arbeide med veiledning og kjøp og salg av bolig. Megleren må gjennom en treårig utdannelse, i tillegg til to års praksis før de er autorisert som eiendomsmegler. Kjerneoppgaven til en eiendomsmegler omhandler det å hjelpe til med kjøp og salg av bolig for både bedrifter og privatpersoner. Ettersom at kjøp av bolig ofte er den største investeringen man gjør i løpet av livet er det strenge krav til hvordan megleren skal opptre i arbeidet, og at jobben gjøres ryddig og etter boken. En eiendomsmegler skal alltid hjelpe både selger og kjøper på en upartisk måte.

Noen oppgaver for eiendomsmeglere

  • Hjelpe med planlegging av salg
  • Verdivurdering av bolig
  • Bistå med annonsering av boligen
  • Bistå med planlegging og gjennmføring av budrunder
  • Framskaffe nødvendig dokumentasjon
  • Sikre at handelen blir gjort i tråd med gjeldene lover og regler
  • Sikre salgsoppgjøret med kjøper og selger
  • Og flere relevante oppgaver

Ute etter å kjøpe bolig?

Det er ikke dumt å la eiendsomegler bistå med veiledning når du er ute etter å kjøpe bolig. Megleren vil typisk ha godt kjennskap til markedet og kan bistå deg som er ute etter å gjøre et godt kjøp i boligmarkedet. Faktisk er det stadig mer populært å anvende eiendsomeglere til kjøp av bolig. De kan hjelpe deg hele veien fra å finne en bolig og til kjøpet er gjort.

Hva er boligen verdt?

Eiendsomeglere er eksperter på å gi deg en verdivurdering av boligen din. De har som oftest erfaring med å selge tilsvarende boliger og sitter alltid på fersk data hva gjelder priser og salgstall for tilsvarende boliger i ditt område.

Boliglån

Før du skal kjøpe bolig er det viktig å få lånefinansiering på plass. Dette kan de fleste meglere hjelpe deg med. Alternativt kan du selv kontakte banken for å framskaffe finansieringsbevis før du går i gang med noen budrunder. Megler plikter å sjekke at finansieringen til deltakere i budrunden er i orden.

Kanskje verdivurdering av bolig er det rette for deg?

En verdivurdering og/eller e-takst har flere funksjoner. Det er ofte det første som settes av eiendsomegler før salg av bolig. I tillegg brukes det for å refinansiere boliglån. Det er ikke lenger krav til takstmann ved verdifastsettelse av bolig, men det kan likevel være anbefalt å få sjekket boligens tilstand av fagpersonell/takstmann før et eventuelt salg. En takstmann vil kunne framskaffe verditakst, tilstandsrapport og boligsalgsrapport, noe som ofte kjøper vil være interessert i.

Få uforpliktende tilbud

Hvordan fungerer Flyttebyra1 sin anbudstjeneste?

Vi har gjort hele prosessen med å søke etter og finne beste eiendomsmegler veldig enkel for deg. Anbudstjenesten samler meglerfirma og eiendomsmeglere slik at du som forbruker enkelt kan danne et beslutningsgrunnlag og finne beste eiendomsmegler til ditt behov. Det skal være enkelt å sammenligne eiendsomemglere ved å bruke vår tjeneste. Vi sikrer deg gode vilkår og billige priser ved å la meglerfirmaene konkurrere om ditt kundeforhold. Det at meglerne konkurerer om ditt kundeforhold sikrer deg deres beste vilkår og priser. Du kan være trygg på å finne riktig megler ved bruk av vår tjeneste.

Eiendomsmeglere i Norge

Det finnes et stort utvalg av eiendsomsmeglere i Norge. Blandt de største finner man DNB Eiendom, Krogsveen, Privatmegleren, Eiendomsmegler 1, Proaktiv, Garanti Eiendomsmegling, Eie eiendomsmegling med flere. Faktiisk er det registrert godt over 100 meglerfirma med konsesjon i Norge.

Vi har samlet alle meglerkontorene og kategorisert dem etter leveranseområder. Slik at du kan finne en megler som kan leverer tjenestene sine nære deg. Vår tjeneste er aktiv i hele Norge, men vi lister opp de mest populære områdene nedenfor.

Populære områder